2 Søjlet Autolift – Hydraulik

dnne artikel omhandler et bestemt produkt. Nemlig den 2-søjlede autolift – Hydraulik , som er et godt produkt på gaden.

Dette produkt er en 2-søjlet hydraulisk autolift med manuel sikkerhedslåse udløser.

 

Basic Line 2-søjlet autolift er en oplagt autoliftløsning til hobbyværkstedet eller semiprofessionelle værksteder. Her igen, er der besparelser at hente, hvis man ved hvad man laver, og har styr på, hvordan tingene på ens private bil skal laves, inden den skal afsted til bilsyn.

Med en løftehøjde på 1,90m, vil den nemt komme op i arbejdshøjde så brugeren nemt kan udføre større reparationer på en sikker og forsvarlig måde. Dette er den mest idealle højde at arbejde i, dog kan den selvfølgelig sænkes yderligere, så autoliften er ideal for alle brugere. Tyk som tynd, høj som lille. Derudover skal det også siges, at autoliften JA3200 er CE godkendt af TÜV. Og så tænker du sikkert, hvad er CE godkendt? Dette betyder naturligvis, at den er tilladt at udføre reparationer privat og i erhvervslivet. Mange firmaer bruger denne såkaldte JA3200 da den er af særdeles god kvalitet, og til en god pris.

Denne autolift har også nogle tekniske specifikationer som jeg beskriver under billedet her.
Arbejdsstøj: 65db

Transmission er Hydraulisk. El-tilslutningen lyder på 220V. Løftetiden varer i alt 50sek og sænketiden kun 40sek. Arbejdstemperaturen ligger på 5-40 grader, hvor motorkraften ligger på 2,2kW. Arbejdstrykket den arbejder under ligger på 18MPa, og maks løftet på denne autolift ligger på 3200kg. Højden på selve liften er i alt 2,62m, hvor af løftehøjden er på maks 1,90m. Den indre bredde ligger på 2,83m og ydre bredden er 3,42m. Selve liften vejer 650kg, og den fås kun i blå og hvid. Denne autolift er en ideal autolift til den person, som godt kan lide at rode lidt med biler i fritiden, og som har lyst til, at spare nogle penge på bilsyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *