Algebehandling som abonnement til vedligeholdelse af huset

Min familie og mig

Min familie består af min far, min mor, min søster, min bror og jeg. Vi er det, man kalder en kernefamilie, og vi bor i en stor villa midt inde i byen. Til dagligt går mine søskende og jeg i skole, og vi får alle gode karakterer. Min far er chef i et byggefirma, og min mor er tandlæge. Grundet deres arbejde, er de stort set aldrig hjemme, og vi passer derfor meget os selv. Jeg er den ældste i søskendeflokken, og er derfor den, der holder styr på de huslige ting. Egentlig burde jeg ikke gøre det, men jeg kan faktisk godt lide, at have styr på det hele.

fødselsdagDet er fedt at have et ansvar
Når jeg kommer hjem fra skole, rydder jeg op efter mine søskende, og laver aftensmad til dem. Jeg kan godt lide, at huset ser godt ud både indvendigt og udvendigt. For et par somre siden bestilte jeg et abonnement på algebehandling (Læs mere om algebehandling her: http://www.haslevtagrens.dk/algebehandling-algerens), fordi jeg var træt af, at taget altid var så grimt. Mine forældre accepterede prisen, og jeg fik en mand til at komme og ordne taget. Da han var færdig, beundrede jeg huset. Jeg syntes, det var blevet rigtig godt. Mine forældre var meget stolte af mig, og jeg fik derfor lov til permanent at stå for husets vedligeholdelse. Det er jeg meget glad for. Det er fedt, at have sådan et ansvar. Når jeg selv flytter hjemmefra, er jeg nødt til at flytte i et hus. Hvis jeg flytter i en lejlighed, tror jeg ikke, jeg vil føle mig fri på samme måde. Jeg kan godt lide at bo midt i byen, men jeg ønsker ikke, at bo for tæt på mine naboer. Min veninde bor i en lejlighed, og der kan man simpelthen høre alt. Det gider jeg ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *