Bolcher er blevet produceret i over hundrede år.

Hvem kender ikke til bolcher? Jeg tror i at vi alle på et eller andet tidspunkt i vores liv har prøvet at spise bolcher. De fleste af os forbinder bolcher med barndommen og som en sød stund, hvor et bolche kan give smil på læben. Jeg kender ingen mennesker, som ikke kan lide en eller anden form for søde sager, om det er kager, is, slik, herunder bolcher. Jeg var på ferie med min familie og vi havde en skøn tid en uge væk fra dagligdagens stress og jag i det fynske.

Vi havde lejet en hytte hvor vi rigtig kunne slappe af, nyde sommeren og tilbringe tid med hinanden. Vi elskede ferien og blev rigtig gode venner med vores udlejere, som havde et hus tæt ved, hvor vi boede på ferien. En dag sad vi og fik en kop kaffe hos dem, og de bød på søde sager. Deriblandt var der nogle bolcher som bare smagte så fantastisk godt, at jeg staks huskede tilbage på min barndom.

Smagen af min barndom vendte tilbage til mig i det øjeblik jeg spiste bolchet. Jeg var overrasket over, hvor godt de smagte, og spurgte hvor de havde købt bolcherne henne. De fortalte mig at de havde bestilt bolcherne over internettet for noget tid siden, og der var mange forskellige slags bolcher at vælge imellem i denne butik. Da vi kom hjem fra ferie besøgte jeg netbutikken og havde virkeligt svært ved at vælge mellem alle de forskellige slags bolcher de kunne byde på. Bolcher i alle regnbuens farver og smag. Jeg bestemte mig for lidt forskelligt, jeg kunne altid bestille nogle flere når familien havde valgt sine favoritter og det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller dem. Hele familien er begejstret for disse bolcher.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *