Ejendomsmægler Østerbro og Patrick

EjendomsmæglerMin bedste veninde

Jeg havde engang en veninde der hed Sille, og vi var stort set sammen om alt. Vi havde det rigtig godt sammen, og jeg nød at hun både var smuk, klog og førte mig ind i en verden, hvor tøj og udseende fik min store interesse. Hun skrev en gang sammen med Martin, og han inviterede hende til fest hjemme hos en af hans kammerater, og selvfølgelig skulle jeg med. Vi var nemlig uadskillelige. Da vi skulle derud, kunne vi selvfølgelig ikke finde stedet, og det endte med, at vi måtte ringe efter hjælp, og han kom fluks i bil og hentede os.

 

Kedelig fest

Da vi ankom til festen, fandt vi ud af, at den var utrolig kedelig, og at der åbenbart var mange af de inviterede, der havde meldt afbud. Aftenen stod til at blive den værste nogensinde, for jeg vidste, at Sille og Martin skulle snakke sammen hele natten, og at jeg skulle prøve at holde liv i de gutter, der sad tilbage alene med mig. Sille og Martin besluttede sig for at gå en tur, og jeg besluttede mig for at sætte gang i festen – og det skete også! Der kom rigtig meget gang i fyrene, efter at jeg begyndte at hælde sprut på dem, og vi dansede rigtig meget.

 

Patrick

Midt i festens vildheder, lagde jeg mærke til ham. Han sad ved bordet og smilede til mig. Dér var jeg solgt. Resten af aftenen dansede vi sammen. Da Sille kom tilbage fra gåturen, havde hun og Martin aftalt at de ikke skulle ses mere, og jeg tog derfor med hende hjem. Jeg nåede dog lige at udveksle numre med Patrick. Det er jeg også glad for i dag, hvor vi skal til at flytte sammen. Vi sidder faktisk til møde hos Ejendomsmægler Østerbro (Læs mere om Ejendomsmægler Østerbro her: http://www.minbolighandel.dk/312/Ejendomsmaegler-osterbro), så hvis du vil have os undskyldt et øjeblik, så vi kan finde vores fremtidige bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *