Et godt besøg på hvidovre teater

Jeg er meget vant til at gå på teater. Jeg elsker at se forestillinger og teaterstykker. Da jeg var helt lille var jeg sammen med min tante i den fynske landsby og se forestillinger. Det var altid en fornøjelse. Nu bor jeg i en lejlighed i Hvidovre sammen med min kæreste. Min kæreste har aldrig rigtig været vant til at gå på teater. Han har mange gange været i biografen, men aldrig rigtig set et teaterstykke. Efter jeg flyttede til Hvidovre gik der ikke lang tid før end jeg opdagede at der er noget der hedder Hvidovre teater. Jeg fik hurtigt overtalt min kæreste til at vi skulle i teatret for at se en rigtig teaterforestilling. Det gjorde vi et par uger efter at vi flyttede hertil. Vi var inde og se en teaterforestilling sammen og det var super godt. Vi hyggede os rigtig meget og min kæreste synes bestemt at det var en god oplevelse.

 

Glad for teater takket være Hvidovre teater

Min kæreste var så positivt overrasket over oplevelsen at vi nu jævnligt går i teatret. Vores foretrukne er helt sikker Hvidovre teater. De har nogle fantastiske gode forestillinger og en rigtig god variation i blandt dem. Det er rigtig rart, for det betyder at vi kan gå i teatret mere ofte. Vi nyder at komme på Vestvolden teater dels på grund af forestillingerne og dels på grund af at miljøet der er rigtig rart. Der er altid en god stemning og man kan altid falde i snak med nogle nye spændende mennesker. Det er super fedt at komme på Hvidovre teater og det kan virkelig anbefales at man tager ind og oplever selve teatret og en af deres forestillinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *