Fed el smøg model

Jeg har lige fået en super fed el smøg af min søster som simpelthen bare er super fed. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal beskrive den udover at den er i hippie farver, og så er den formet som en pind. Det er altså klart den fedeste el smøg jeg nogensinde har set, og der er slet ingen tvivl om, at denne el smøg ikke kan blive meget federe. ecigaretJeg har stort respekt til dem som har lavet denne el smøg. Det har helt krævet noget mod, at turde at sætte denne el smøg på markedet, og der er slet ingen tvivl om, at hvis man virkeligt gerne vil have sådan en el smøg, så burde de også at være nemmere at sætte på markedet. Det er nemlig meget svært at få fat i sådan en el smøg som jeg har. Det er faktisk en skam, for jeg syntes virkeligt, at der er mange der mener der har samme meninger som mig, der helt klart fortjener sådan en el smøg.

Fedt designet el smøg

Det er altså virkeligt en fed el smøg, og det fede er at det ikke bare er en der siger, at jeg prøver at stoppe med at ryge smøger med jeg ryger stadig sjov tobak. Nej den her el smøg er der lagt så meget arbejde i detaljerne, at den rent faktisk er super fed. Derudover så sender den stadigvæk de fede signaler som jeg beskrev tidligere. Det er dog sådan, at lige siden at jeg fik denne el smøg, så har jeg følt at jeg har noget specielt som ingen andre har. Det er virkeligt fedt, og jeg er så glad for, at jeg har denne. Det er dog sådan, at jeg kun kan bruge den derhjemme fordi jeg er i Kenya lige nu, og den tiltrækker simpelthen for meget opmærksomhed i det offentlige hernede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *