Fed kano tur

Jeg har lige været på den fedeste tur i kano, og der er slet ingen tvivl om, at mine venner og jeg, skal på den samme tur igen til næste år. Det håber jeg i hvert fald, for nu hvor jeg en gang har været på tur i en kano, så kan jeg slet ikke vente med at komme af sted igen. Derfor håber jeg altså også, at mine venner har lyst til at tage med mig på tur. Det er altså ret sjovt at tænke på, og jeg håber altså som sagt også, at det på et eller andet tidspunkt kommer til at gå op for os. Det er jo ret fedt, og der er altså som sagt ingen tvivl om dette, og jeg ved altså med sikkerhed, at når du virkeligt gerne vil i gang med at bruge lidt tid i din kano, at du så også vil have det på samme måde som jeg. Når det er sagt, så er der altså ikke rigtigt nogen tvivl om, at det virkeligt nok skal ende med at betyde, at det på en eller anden måde kommer til at give langt mere mening for os alle sammen. Jeg er altså virkeligt glad for dette, for der er altså slet ingen tvivl om, at jeg håber, at mine venner gerne vil med på kano tur igen.

Endnu en kano tur

Det er jeg dog ret sikker på at de gerne vil, for allerede i slutningen af vores tur på kano, begyndte det at gå op for folk omkring os, at det virkeligt på en eller anden måde også kom til at betyde, at det virkeligt altid ville ende med at blive på denne måde. Jeg er altså ikke et eneste sekund i tvivl om, at når det først er gået op for os, at det så også kommer til at betyde, at vi skal på vores kano tur igen til næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *