Har din hund eller kat fået lopper?


På loppetjansen.dk tilbyder de alverdens kurer imod lopper og flåter hos hunde og katte. Derudover sælges der selvfølgelig også basale ting som hunde og katte legetøj osv.

Men hvem er loppetjansen.dk egentlig?

Loppetjansen.dk er Danmarks online dyrehandel. De forhandler de bedste mærker inden for hundefoder, hundelegetøj, hundetilbehør, kattefoder, katte legetøj, Kradsetræer og tilbehør til kat.

lopperLoppetjansen.dk ligger i Danmark og de har et kæmpe stort udvalg, og deres mål er at kunne servicere den enkelte kunde uanset om vedkommende har hund, kat, fugl, kanin, marsvin eller hamster.
Loppetjansen.dk forhandler følgende mærkevare: Royal Canin, Hills Science Plan, Arion hunde og katte-foder, Applaws, Vitakraft, Vitapol, Easy Clean, Litter pearls, Pedigree Denta sticks, Trixie, Kattens No.1, Hurtta, K9, Rogz for dogs and cats, Vivog, Oster klippemaskine, Andis klippemaskine, KW pet products, Buster, Serene um, Adaptil, Felidae, Canidae, Staywell, Catmate, Dog mate, Walters, savic, Iata, Caymann, United pets, Frontline combo vet, Advantage, Bayvantic, Program vet, Capstar vet, 8 in 1 Delights og mange flere.

Loppetjansen.dk udvider hele tiden deres sortiment samtidigt med at de har billige produkter og de forsøger altid at skaffe kunden de bedste priser på de vare de sælger.

De afsender de vare du bestiller inden kl. 13.00 samme dag, og de er derfor en hurtig dyrehandler.

Loppetjansen.dk’s online dyrehandel finder du over alt på nettet, og du kan bestille vare uanset om du bor i Danmark, Norge, Sverige, Førøerne eller Grønland. Derud over har de en stor butik i Nyborg på over 350m2 og du er altid velkommen til at komme ned i butikken og se deres udvalg ”live”

Det har de mange kunder som gør brug af når de fx holder ferie på Fyn, så svinger de lige forbi butikken – og det er selvfølgelig altid dejligt at få besøg i butikken.

Derud over glæder Loppetjansen.dk sig til at ekspedere dig og de står altid klar til at besvare spørgsmål på e-mail, som du kan finde på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *