Hawaii er min drømmedestination som en del af USA rejser

For mig er Hawaii et af de yndede turistmål i hele det nordlige Amerika. Jeg synes, at øgruppen Hawaii bør få større opmærksomhed, fordi de er så fantastiske i deres natur og historie. Jeg mener faktisk, at man kan finde verdens smukkeste natur på Hawaii og derfor bør Hawaii indgå som en fast del af ens planlægning, når man vil på USA rejser. Derfor er USA rejse ikke blot rejse til kendte stater som Florida og Californien, men også Hawaii som er en meget smuk stat efter min overbevisning. Hawaii er stat nummer halvtreds i USA og derfor giver det også en god anledning til at besøge staten gennem USA rejser. De fleste af de øer på Hawaii er bestående af vulkaner, som kan være en fantastisk oplevelse i sig selv. Læs mere her.

 

USA rejser og Honolulu som den tredjestørste ø

CalifornienMin sidste oplevelse på Hawaii var sidste sommer, hvor jeg besteg tre vulkaner. Jeg er nemlig vild med vulkaner og derfor tog jeg på USA rejser for at bestige dem med det samme. Det var en fantastisk oplevelse for mig, og jeg ville gøre alt for at gentage oplevelsen igen. USA rejser til Hawaii har gjort mig mere moden, fordi jeg fik lov til at møde flere mennesker i mit liv og det gav mig rig mulighed for at udvide mit vulkan netværk. På grund af rejser til USA har jeg nu flere venner, der også elsker at bestige vulkaner, og vi har oprettet en lille forening, der hedder USA rejser og bestigning af vulkaner, som kun er til os der er vilde med vulkaner og den slags ting. Derfor vil jeg anbefale dig at prøve den samme oplevelse, fordi den er så fantastisk, og jeg vil endelig gerne sige det videre til alle i min omgangskreds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *