Hugo Boss parfume og andre overraskelser til min kæreste

Hugo Boss parfumeValentinsdag

Da det var valentinsdag, inviterede jeg min kæreste på en overraskelse. Hun var desværre indlagt med lungebetændelse på vores årsdag, så jeg kunne ikke invitere hende ud der. Hun var meget ked af, at hun havde gået glip af årsdagen, så jeg ville gerne overraske hende d. 14. Februar på denne amerikanske mærkedag. Jeg bad hende iføre sig den smukkeste kjole hun ejede, og sagde at vi skulle mødes ude foran restauranten vi mødte hinanden på i sin tid. Jeg sagde ydermere, at hun skulle møde mig der klokken seks.

 

Klokken seks

Da klokken blev seks, stod hun ude foran restauranten, men jeg havde ikke tænkt mig at dukke op. I stedet havde jeg bedt min ven om at samle hende op. Han skulle derfra køre hende ud til et spa hotel, hvor jeg ville vente på hende. Her ville hun også få en Hugo Boss parfume, som hun længe har ønsket sig. Da hun ankom til hotellet, vidste hun stadig ikke, hvad hun skulle. Da hun så mig, blev hun utrolig glad, og hun blev også glad for gaven. Da jeg fortalte hende, at vi skulle overnatte her, blev hun meget overrasket. Hun sagde, at hun skulle tidligt op og på arbejde, men jeg forklarede hende, at jeg havde aftalt med hendes chef, at hun havde fri. Det blev hun meget glad for.

 

Læs mere her

 

På hotel

Herefter gik vi ind på hotellets restaurant, hvor vi fik den lækreste mad. Min kæreste er fitnessinstruktør og går derfor rigtig meget op i sin træning, så jeg havde sørget for, at kokkene kunne lave sund mad til hende. Dette blev hun også meget overrasket over. Da det blev aften, tog vi ind og fik massage. Herefter gik vi i spa bad. Da vi var færdige med at blive forkælet, gik vi ind på værelset. Her fortalte jeg hende, at vi dagen efter skulle flyve i luftballon. Hun blev meget glad og sagde til mig, at hun så kunne bruge sin parfume for første gang der. Derefter kyssede vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *