Hvad koster det at få lavet sin bil hos en automekaniker?

Ja, hvad koster det egentlig at få lavet sin bil hos en automekaniker? På den ene side er det et meget nemt spørgsmål at svare på, da der heldigvis er rigtigt mange dygtige mekanikere, som gerne vil tage en snak med dig, før du bestiller noget som helst. Dermed får du et nogenlunde præcist og godt overslag på, hvad arbejdet og evt. reservedele komme til at koste i sidste ende. Dog kan det være meget svært at finde ud af, hvad det egentlig koster at få repareret sin bil hos en automekaniker. I hvert fald, hvis man ønsker at få den bedste pris.

Der findes nemlig helt ufatteligt mange automekanikere i Danmark og alle har vidt forskellige priser. Eksempelvis kan timelønnen strække sig fra 500 kroner pr. time helt ned imod 200 kroner. Altså kan du allerede her spare rigtigt mange penge, hvis vi eksempelvis siger at vi har to forskellige mekanikere, der tager priser med 100 kroner i difference pr. time og du skal have arbejdet ca. 10 timer på din bil. Samtidigt kan der være rigtigt mange penge i, at finde en automekaniker, der arbejder i en god hastighed og dermed får lavet en masse på ganske kort tid.

Derudover er det også meget vigtigt at kigge på, hvor meget reservedelene i sidste ende kommer til at koste. Der er nemlig stor forskel på, om mekanikere rent faktisk tjener på de dele de sælger eller blot tager betaling igennem deres timeløn. Samtidigt er det også forskelligt, hvilken pris de kan få delene hjem til.

Sidst men ikke mindst, er det det overordnede billede, som virkelig betyder noget. Rigtigt mange mekanikere er nemlig rigtigt dygtige til nogle specielle ting og leverer en billig service på visse punkter. Samtidigt kan de dog være direkte elendige til andre dele af erhvervet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *