I dykkerdragt, med dykkermasker og svømmefødder

På opdagelse i havet

Jeg har altid badet meget i vandet på stranden, men jeg havde aldrig forestillet mig, at havet kunne være så smukt under vandet. Jeg havde fået en overraskelse af min kæreste, og vi skulle ud og dykke på havets bund. Jeg var meget bange for at dykke ned, da jeg troede, der ville være mørkt, koldt og klamt. Jeg fik et helt andet syn på det, da vi endelig dykkede ned. Vi iførte vores dykkermasker (Læs mere her: http://www.dykkermasker.dk/ ), og så tog vi på opdagelse i havet.

 

Vores tur med delfiner

Det første jeg lagde mærke til, var al det lys, der var nede under vandet. Jeg blev meget overrasket over, at så meget af lyset kunne trænge igennem havets overflade. Da vi svømmede dybere ned, opdagede jeg alle de smukke koraller, der pyntede havets bund. Aldrig havde jeg set noget så smukt, og jeg takkede min kæreste inderligt for denne vidunderlige gave. Pludselig blev vi mødt af en flok delfiner, og vi svømmede derfor rundt med dem i en times tid. De er utrolig intelligente, og vi nød deres selskab så længe det varede. Da vi kom op igen, havde en af dykkerne taget billeder af det hele, og vi kunne derfor få et minde for turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *