Jeg prøver en tandblegningspen der fjerner misfarvninger

Tandblegningspennen kan være et produkt for mig

En tandblegningspen der fjerner misfarvninger, lyder som det helt rigtige produkt til mig. Jeg har altid haft gule tænder, og tandlægen har prøvet at gøre noget ved det, men vil ikke rigtig fortsætte med behandlingen, da de skraber det gule af. Ved den behandling bliver der mindre og mindre tand tilbage. Jeg har derfor været på udkig efter sådan et produkt rigtig længe. Pennen er desuden billigere, end jeg havde turde håbe på, så jeg er ganske tilfreds. Se mere her

 

Mobning på grund af gule tænder

Allerede da jeg var lille, begyndte jeg at lægge mærke til misfarvningerne. Jeg aner ikke, hvordan det er kommet, men jeg ved det skal væk. I de lidt ældre klasser, blev jeg mobbet, fordi folk troede, jeg ikke børstede tænder. Det gjorde jeg, men misfarvningerne ville ikke forsvinde. Der måtte skrappere metoder i brug. Jeg har altid drømt, om at få et hvidt smil og slippe for den grove mobning, men jeg har aldrig turde håbe på, at der fandtes et produkt til netop mine behov.

 

Muligheder

Tandblegningspennen gør det muligt for mig, at få et hvidt smil uden en dyr tandlægeregning. Jeg håber, at produktet vil hjælpe mig til et hvidere og flottere smil, så jeg kan smile, uden at tænke over, hvad folk tænker.

 

Uden forældres samtykke

Mine forældre har altid været imod disse produkter, fordi de ikke kender til dem. De siger godt nok, at det er på grund af risikoen, men jeg tror altid, der vil være en risiko. Jeg er i hvert fald ikke bange, for at tage den risiko. Nu hvor jeg er blevet voksen, kan jeg gøre, hvad jeg vil, uden at mine forældre skal blande sig. Derfor vil jeg nu prøve tandblegningspennen. Hvis den kan give mig et hvidt smil, vil jeg være den evigt taknemmelig. Den vil helt sikkert gøre mit liv nemmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *