Kærlighed ved første autolift

Drømmefyr i arbejdstøj

Jeg har prøvet mange forskellige datingsider og andre sociale medier for at finde en kæreste, men det er som om, de ikke interesserer mig. Jeg havde næsten opgivet nogensinde at få en kæreste, lige indtil jeg mødte min drømmefyr. Vi mødtes en dag, hvor jeg slet ikke havde forventet at møde ham. Han var iført arbejdsstøj og var sort i hele hovedet. Jeg havde løbetøj på og var helt svedig.

autolift

 

 

Autoliften og oliepletten

Jeg havde været til træning i fitnesscenteret og var på vej hjem, da bilen pludselig brød sammen. Jeg ringede til Falck, men de havde travlt i øjeblikket, så jeg ringede i stedet til et autoværksted, jeg vidste lå i nærheden. De kom med det samme og hentede bilen og mig. Da vi kom frem til autoværkstedet, lagde de min bil i en autolift (se mere her: http://www.nimalift.dk/autolifte/11-2-sojlet-autolift-4-tons.html) og begyndte at undersøge den. Jeg syntes det var meget spændende, at se min bil nedefra, og rykkede en smule tættere på så jeg bedre kunne se. Pludselig fik jeg en olieplet i hovedet, og jeg trak mig hurtigt tilbage og ledte efter noget papir. En af de ansatte rakte mig et stykke papir, og jeg tog imod papiret, og begyndte at tørre ansigtet.

 

Min flamme

Da jeg havde tørret olien af ansigtet, og kiggede op på den ansatte, blev jeg mødt af to grønne smilende øjne. Det var som om alting stod stille et øjeblik, og jeg stod bare der, som var jeg lammet. Da han spurgte om jeg var okay, tøede isen, og jeg svarede, at nu var jeg. En af de andre ansatte spurgte, om jeg havde et reservedæk, da de ville skifte dækkene, nu de havde gang i bilen. Jeg fortalte, at det stod derhjemme. Min grønøjede drømmefyr tilbød mig, at køre med mig hjem for at hente det, så det gjorde vi. Min flamme og jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *