Jeg skal købe et sæt trådløse høretelefoner

Jeg skal have nye trådløse høretelefoner da mine gamle synger på sidste vers. Dem jeg har er ikke trådløse men den gammeldags slags med en ledning.

Jeg har haft mine høretelefoner i 4 måske 5 år og brugt dem stort set dagligt, så man kan sige at de har holdt godt. Men nu ser det ud til at være slut.

Det er cirka 2 år siden at de sidste af skumgummi ørepuderne faldt af, det var egentlig en god ting. De begyndte at smuldre allerede efter cirka halvandet til to år.

En ting var at de smulrede, det kunne jeg godt forstå forstå. Jeg bruger mit headset rigtigt meget, eller gjorde i hvert fald dengang da jeg var telefonsupporter og projektleder og derfor talte med kunder over IP telefoni hele dagen.

Hvad ikke gør det bedre er at jeg bor og arbejder i Thailand og ikke har Air con på mit kontor så der kan blive meget varmt. Varmen kombineret med meget øresved, det kommer helt naturligt når du sidder med et par “ørevarmere” på hele dagen i 30 graders varme, gør at skumgummi ikke holder super godt.

Nå men alt det til en side, det gælder om at se fremad. De næste høretelefoner jeg skal have skal være et sæt trådløse høretelefoner, jeg er meget træt af ledningen der er på det sæt jeg har nu.

Jeg har stort set en daglig krig med min ledning. Ligegyldigt hvor pænt og ordentligt jeg arrangere ledningen så hver gang jeg ikke kigger så slår den knuder på sig selv og på anden måde kludrer sig selv sammen.

Så jeg jeg har besluttet mig jeg skal have et sæt trådløse høretelefoner, og de skal ikke have skumgummi ørepuder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *