Livsstilssygdomme står bag hårtab i stor stil

hårtabDanskerne har mindre og mindre hår på hovedet – og det hænger sammen med den måde, vi har valgt at leve vores liv på.

Mennesket er ikke bygget til at sidde stille på et kontor hele dagen. Mennesket er ej heller bygget til ikke at bevæge sig, når det kommer hjem. Og det er ellers hvordan hverdagen ser ud for rigtigt mange danskere. De bevæger sig ikke meget på jobbet, hvor de sidder ned, og når de kommer hjem, sætter de sig blot på sofaen igen.

vi spiser samtidigt dårligt mad, da det er for nemt at købe fast food frem for at bruge tid på rent faktisk at forberede god mad.

 

Konsekvensen af denne uheldige kombination er, at vi tilegner os en lang række livsstilssygdomme som fx diabets. Et andet eksempel er hårtab. Får hovedbunden ikke mineraler og vitaminer til fortsat at opbygge hår, stopper håret med at gro og det eksisterende hår vil falde af før eller siden. Løsningen er heldigvis lige så simpel som selve problemet – at spise ordentligt og at motionere. Herfra skal opfordringen lyde at komme i gang i form af et nytårsfortsæt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *