Maler Christensen og deres samarbejdspartnere

Som et malerfirma, har de også nogle samarbejdspartnere.

Mange håndværkere fortæller ofte at de kan skifte tag – men kun ganske få er eksperter i tagdækning. Dét er Kenneth Hansen fra Luxtag!

Kenneth og hans sjak ved alt om tagpap tage og har hjulpet kunder med dette i mere end 10 år.

De har absolut kun gode erfaringer med Luxtag og kan derfor roligt henvise både kunder, venner og familie til dem, når der er brug for en tagdækker.
Når deres kunder har brug for en tømrer, henviser de ofte til Tømrerfirmaet Skovgaard.
Maler Roskilde ville være et utrolig godt valg, hvis du er bosat på Sjælland, og skal have malet dit hus.  Maler Roskilde, maler i kvalitet.

Selvom firmaet er placeret på Fyn, kører Jesper Pedersen gerne til det Vestsjællandske for at hjælpe kunderne med udskiftning af vinduer og døre, nyt gulv eller andet tømrerarbejde.

Når de henviser Tømrerfirmaet Skovgaard til deres eksisterende kunder, hører de kun godt fra kunden – og dét betyder meget for dem, når de skal henvise kunder.

De har igennem mange år arbejdet sammen med Ib Abildgaard fra Råd & Mal.

Råd & Mal har mange års erfaring fra malerbranchen men har de sidste par år valgt at specialisere sig i tapet. Derfor sælger firmaet i dag et bredt udvalg af tapet via deres hjemmeside.

De tilbyder maling af lejlighed, og trappeopgange. Derudover maler de også lofter og laver opsætning af filt, væv og tapet. Til det skal det også siges, at de også spartler og laver forsikringsskader og meget mere.

Jeg vil anbefale jer at tage kontakt til Maler Christensen og lade dem give dig et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave. Du kan derudover finde en masse informationer omkring Maler Christensen på deres hjemmeside: www.maler-christensen.dk og hvis du har yderligere spørgsmål, kan du også tage kontakt til dem, via e-mail eller pr. telefon.

Så hent dit maler tilbud allerede i dag – så ringer de indenfor ganske kort tid, hvor I kan få snakket om et eventuelt tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *