Mangler du en plænetraktor, af god kvalitet?

Bahn-Larsen sælger en masse haveredskaber, i form af maskiner. Der er både kædesave og plænetraktorer. Denne artikel handler dog om deres plænetraktor fra Stiga.

Leder du efter en ny havetraktor, kan jeg anbefale dig at kigge nærmere på en Stiga havetraktor. Først og fremmest skal du kigge på, hvor stort et areal, din græsplæne dækker og derefter afgøre, hvor stor en havetraktormodel, du har brug for. Det kan også være nyttigt at kigge på, om du har mange mindre arealer med græs, der skal slås, da det så vil være en god idé at anskaffe sig en havetraktor, der netop er konstrueret til små arealer, så du kan komme rundt. En Stiga Garden er god til arealer op til 1000 m2, mens Stiga Estate anbefales til større arealer.

Går du meget op i haven med den velplejede plæne, som altid ser smuk, grøn og frodig ud, vil det glæde dig, at Stiga havetraktorer har multiclip system og opsamling. Multiclip systemet sikrer dig en jævn græsslåning, mens opsamleren enten kan tømmes fra førersædes eller på nogle modeller elektrisk. Stiga havetraktorer har desuden driftssikre motorer, er af god kvalitet og har et flot design.

Nu tilbyder Bahn-Larsen også ekstra tilbehør, til din Plænetraktor.
Du kan forlænge din havetraktor sæson ved at benytte dig af det tilbehør, du kan få til din havetraktor. Anskaf dig f.eks. en løvopsamler til efteråret og en snerydder til vintersæsonen. Du kan også få en fejekost, som jo kan benyttes hele året. Tilbehøret er en god idé, da du på denne måde virkelig udnytter din Stiga havetraktor fuldt ud og får det optimale ud af din investering. se bl.a. præsentationsvideoer af de forskellige produkter. Husk, at det altid betaler sig at gøre et vist forarbejde, inden du køber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *