Min kone og jeg i bus til Lyoness Open

Vi spiller begge golf

Min kone og jeg spiller begge i golfklubben. Når vi er på golfbanen, bliver jeg ofte pinligt berørt over hendes spil. Hun er en meget dårlig og sjusket golfspiller. Hun spiller med i klubben, fordi jeg ikke måtte starte uden hende. Vi skulle nemlig finde en fælles hobby, og jeg ville meget gerne spille golf. Jeg havde dog ikke regnet med, at hun var så dårlig. Når hun spørger mig, siger jeg altid, at hun bare skal blive ved med at træne, men jeg tror godt, at vi begge ved, at hun aldrig bliver bedre.

 

Golfklubbens årlige tur

Vi tog med på golfklubbens årlige tur til Lyoness Open. Jeg var ikke meget for at have min kone med, men omvendt kunne dette også være en ferie, hvor vi kunne blive lidt kvalitetstid sammen. Vi kørte i bus ned til Østrig, og da vi ankom til hotellet, blev vi indlogeret på et dobbeltværelse. Her fik vi lov at pakke ud, og derefter skulle vi mødes på hotellets golfbane. Her spillede vi et slag golf. Min kone tabte selvfølgelig, og endnu engang skulle jeg give hende mod til at spille igen. Der er mange der har spurgt mig, hvorfor jeg ikke fortæller hende, at hun aldrig bliver bedre, men det kan jeg ikke få mig selv til. Jeg elsker hende meget højt.

 

Til Lyoness Open

Da vi atter kom til hotellet, fik vi en times tid for os selv, og så skulle vi mødes igen klokken fem i receptionen. Jeg tror der var mange der ikke kunne finde rundt på hotellet, for der var mange der kom for sent. Vi endte med først at forlade hotellet omkring halv seks. Da alle var samlet, drog vi af sted mod Lyoness Open. Vi var mange der var meget spændte på at se golfturneringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *