Mit første pillefyr

Jeg har fornyligt købt en gård, jeg er treogtredive år gammel og har indtil videre enten boet hjemme, eller boet i en storby, mens jeg har læst. Efter som jeg ikke har haft en større bolig, hvor jeg har selv har skulle stå for opvarmningen af ejendommen, så har jeg ikke behøvet at tænke på oliefyr, brændefyr eller pillefyr. Nu står jeg så pludselig med min egen gård, og da ejg overtog ejendommen havde den tidligere ejer taget sit fyr med sig og jeg har derfor ikke nogen varmekilde til mit nye store hus. Så lige i øjeblikket er mit hus meget koldt og da jeg har en kone og to børn, hvor det ene er et spædbørn er dette ikke særlig godt. Jeg har ikke nogen viden angående forskellige fyre og jeg har derfor intet grundlag for at beslutte hvad jeg skulle vælge til min gård. Jeg har derfor læst på internettet og jeg har været i forskellige håndværkerforretning og forhørt mig hist og her. Gennem det arbejde har jeg fundet frem til, at det jeg skal have er et pillefyr.

Et pillefyr er bedst for min ejendom

Grunden til, at jeg skal have et pillefyr er, at et pillefyr simpelthen bare passer bedst til mit forbrug, størrelsen på ejendommen og mit behov. Hvis jeg havde haft en mindre hus eller et mindre forbrug ville et olie have passet bedre og omvendt, hvis mit hus havde været større og ligeledes mit forbrug, så ville et træfyr have passet bedre. Netop mit forbrug og størrelsen på huset gør, at et pillefyr er det helt rigtige valg for mig. Jeg har så fået rådgiv og fundet det helt rigtige pillefyr. Jeg har fundet en lidt ældre model, da jeg fandt ud af, at de nyere modeller er noget dyrere og var slet ikke nødvendigt for mit behov og hus størrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *