Når storbyen bliver forandret til noget anderledes

motoriseret

For 2 dage siden var jeg lige en lille tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en veninde.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på el løbehjul til voksne og cykelstierne var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske longboards og el løbehjul.Indledningsvist blev jeg en smule stram i betrækket, og ville mest af alt helst misbillige alle dem her, der lavede “unoder” i min verden. Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og var de egentlig nemme at køre på.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse motoriserede løbehjul, tænkte jeg så. Jeg fandt faktisk ret nemt en app dvs et program på min telefon som kunne bruges til nogle af de her elektriske løbehjul. Og rigtig nok man kunne benytte en kampagnekode. Online kunne jeg ved at søge finde en rabatkode til Wind, som var den app eller det software jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en liste af rabatkoder, der var der også en del andre interessante kampagnekoder man kunne bruge. Det er nok ikke den måde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Jeg vil med glæde have mine børn med

Det kunne være fint at have sine børn med til at prøve de nye typer af motoriserede køretøjer! Det kunne jo være ret hyggeligt at prøve mange af de her ting sammen. Dog bliver jeg nød til at insistere at ungen er godt beskyttet og kan holde varmen i sin Molo flyverdragt og godt tucket ind med varme halstørklæder. Om børnene så skal prøve et af de her segboards eller et motoriserede løbehjul det må være op til barnet selv. Men det er da utroligt at man ikke lejer airboards på samme facon som med elektriske løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en testsider der undersøger segboards, der burde være tilstrækkelig til hyggekørsel i gården eller baghaven! Alternativt kan man jo gå den hele gammeldags vej og lave en sæbekassevogn. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en gammeldags barnevogn med alle 4 hjul, nogle træplader eller lignende til at bedække sæbekassevognen, søm og skruer, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassebil benyttede vi faktisk en gammel pull up bar, som netop kunne anvendes som en type styrefunktion til sæbekassebilen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *