Bliv negletekniker og lav Nail Art

Et professionelt negle kursus hos N4Y er starten på en negle uddannelse, hvor du bliver certificeret international negle tekniker efter endt eksamen.

At kreere smukke negle, skabe Nail Art, er en meget praktisk ting, som N4Y er meget dygtige til at sætte dig ind i. N4Y har haft hundredevis af meget glade kursister, blandt andet fordi, udover den gode atmosfære der er på et negle kursus, så er Gitte fra N4Y fantastisk dygtig til at lære fra sig, og få kursisterne til at lave de ting hun viser.

Så hvis du har mod på at tage en negleuddannelse så er et enkelt neglekursus hos N4Y en rigtig god start, for på den måde har du muligheden for at se om det er noget for dig.

Hvis du allerede har et job, betyder det ikke at du kan tage en negleuddannelse, N4Y har kurser der både ligger om dagen og om aftenen så alle har en chance for at deltage.

Det er også en rigtig mulighed for at kunne tjene lidt ekstra penge i din fritid. Du kan starte med at lave negle for venner og bekendte og se om det er en karriere der er noget for dig før du kaster dig ud i det fuld tid.

Også må du ikke glemme at du du har muligheden for at lave de flotteste nail art negle på dig selv, da du nu har lært alle teknikkerne.

Efter endt kursus bliver du indbudt til en lukket facebook gruppen hvor du vil blive opdateret med nye teknikker og trends, og kan komme med spørgsmål.

Ud over at N4Y har meget lave priser kan du også få en afdragsordning.

Hvis du vil vide mere om kursus hos N4Y så skriv en mail eller ring på 70 22 33 66 mellem 8 og 14 eller klik her negle kursus hos N4Y http://www.nail4you.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *