På tide med mindfulness uddannelse

Jeg var gennem min første mindfulness uddannelse for mange år siden, og jeg har lige siden forsøgt at få mine venner i gang med det samme. Det har dog været stort set umuligt, og til trods for, at de har respekteret mine livsvalg, og ikke mindst de forandringer jeg har lavet, efter jeg var på min mindfulness uddannelse så har de stadigvæk ikke selv haft lyst til en mindfulness uddannelse, http://www.mindfulness-akademiet.dk/uddannelser/mindfulness-practitioner/. Det var dog kun indtil for nyligt, hvor en af mine venner, fortalte mig, at han nu selv havde skrevet sig op til en mindfulness uddannelse. Tiden er gået stærk, og nu er han altså blevet færdig, og der er simpelthen ingen tvivl om, at han virkeligt har fået meget ud af sit liv, og ikke mindst denne mindfulness uddannelse. Nu er han altså også klar over, hvorfor jeg har forsøgt at overtale de andre venner til også at starte på en mindfulness uddannelse. Derudover så er han også begyndt på det samme, og jeg er sikker på, at nu hvor vi er to i gang med denne mindfulness uddannelse, og siden vi er to der har været gennem en mindfulness uddannelse, at det så også vil være langt nemmere at overtale flere af vores venner.

Overtalt til mindfulness uddannelse

Når vi først har fået overtalt en enkel eller to mere til at tage en mindfulness uddannelse, så er jeg også sikker på, at resten kommer til at give sig helt af sig selv. Mit arbejde er altså ved at være gjort, og det er også derfor, at jeg er så glad for at have klaret denne mindfulness uddannelse, og ikke mindst at have givet faklen videre. Det er super vigtigt, og jeg er overbevidst om, at vores verden vil være bedre, jo flere vi får gennem en mindfulness uddannelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *