Purmo compact er en af de mest energieffektive radiatorer der er på markedet

Purmo compact er designet så den kun skal bruge en meget lille mængde vand for at fungere, og skal ikke bruge skoldhedt vand som de gamle modeller af radiatorer.

Det er lykkes Purmo at komme op med et design der gør at radiatorerne har så god en varme konverterings evne at der kan varmes op ved meget lavere vandtemperaturer end dem de radiatorer man har brugt førhen har skulle bruge.

Grunden til dette skyldes mest af alt fordi Purmo compact er designet med meget store konvektor plader.

Den mindre vandmængde, de lavere vand temperaturer og de store konvektor plader gør at radiatoren er meget nemmere at styre end man førhen har været vant til.

Når man taler om den er nem at styre, er det mere er rumtemperaturen der er nem at styre end det er selve radiatoren. Med det gammeldags radiator design var reaktionstiden mellem varme og kulde meget lang, og det er det som Purmo har gjort noget ved.

En ting der gør den til den foretrukne radiator inden for sundhedsvæsnet både det offentlige og private er udover at sundhedsvæsenet hvad enten det er det offentligt eller det private selvfølgelig sætter pris på den store energieffektivitet. Men der er noget de sætter meget mere pris på og det er designet.

Designet har gjort at purmo compact er en af de mest rengøringsvenlige radiatorer der nogensinde er blevet produceret. Den er designet af store flade plader, der alle har en smudsafvisende overflade.

Den er uden mærkelige fremspring eller buler, den har ingen snørklede rørføring, dette har gjort at udover at den er meget nem at rengøre så sætter bakteriefyldt støv sig ikke nemt på radiatoren. Man kan sige at det er en af de mest renlige radiatorer der er blevet lavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *