Rejs aldrig uden en parfume

Herreparfume har jeg set på mange af de rejser jeg har været ude på i løbet af mit lange liv. Hvis man kigger på en gammel flot mand som jeg nu engang er, ville man ikke tro på, at jeg havde styr på herreparfume, men det man ikke ved er, at jeg faktisk også selv har lavet en herreparfume, der virkelig satte gang i salgene i mine unge dage, mange unge bruger den nu, men navnet er skiftet ligeså er tiden. Når tiden går så hurtigt så går tingene også hurtigt, det er simpelthen ren logik, som de fleste godt ved, hvis de selvfølgelig lige tænker tre sekunder over tingene, hvilket jo i sig selv ikke er særlig lang tid.
Men denne herreparfume, der virkelig har gjort mig forholdsvis rig, har garvet mig alle de steder jeg har været på ferie, man skal huske at tænke på, hvordan jeg har væltet i damer, hvor pengene ikke har været der endnu, men noget der har været på mig, var den herreparfume jeg virkelig havde givet mit liv for at lave. Da jeg havde lavet denne herreparfume kom piger jo nærmest løbende efter mig på gaden, om der var dagslys eller om solen var gået ned, er jo i sandheden ligegyldigt, da det ikke giver nogen mening eftersom at en lugt er meget bedre end øjnene. Når du dufter til denne herreparfume, om du er en kvinde eller mand, vil du hurtigt blive forelsket, hvilket jo er helt fantastisk, hvilket jo også gav mig et udfald, der sagde spar 2. jeg blev hurtigt rig på en dejlig herreparfume, og samtidigt kunne jeg efterforske andre dufte til en lækker ny kollision, der ville vække glæde i alle mennesker på denne jord eftersom denne duft aldrig vil kunne overgås af nogle som helst i denne verden.

Kilde http://www.duftladen.dk/herre.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *