Solaray som kosttilskud

Jeg laver mad og arbejder

Mens jeg står og laver mad, ovevejer jeg, om jeg får de vitaminer og mineraler jeg skal. Jeg har før hørt, at man kan blive meget syg, og at man derfor skal huske, at spise en varieret kost. Jeg spiser ikke særlig varieret, men det er mere fordi, jeg ikke har tid til at lave mad. Jeg laver mad nu, men i mens jeg laver mad, arbejder jeg en del. Den mad jeg laver, skal helst kunne laves meget hurtigt, og sommetider bestiller jeg mad udefra, og får det bragt ud. Det er nemmere, og sparer mig samtidigt for en masse tid. Mine forældre har forslået mig, at jeg burde spise vitaminpiller eller et andet kosttilskud, og jeg har faktisk taget deres forslag op til overvejning.solaray Lige nu mangler jeg bare at købe kosttilskuddet, men før jeg gør det, skal jeg sikre mig hvilket kosttilskud, der er bedst for mig. Jeg har derfor ajourført mig med min læge. Min læge mente, at jeg skulle gå efter et kosttilskud, hvor jeg fik alle vitaminerne og mineralerne, for så var jeg sikker på, at jeg ikke var i underskud. Derfor har jeg valgt kosttilskuddet Solaray. Læs mere om Solaray her

Jeg har valgt Solaray

Jeg tror at Solaray er det helt rigtige for mig, fordi jeg har læst, at det indeholder alle de nødvendige vitaminer. Udover dette tager mange af mine veninder også Solaray, og jeg kan derfor forholde mig til det. Desuden kan mine veninder hjælpe mig med at huske på det. Jeg tror det største problem, bliver at huske på at tage dem. Jeg har hver morgen en fast rutine, og i den skal jeg nu indsætte disse piller. Det bliver et spørgsmål om tilvænning, før jeg kommer ordentligt ind i rytmen tror jeg. Det er en kamp, jeg er villig til at kæmpe, hvis det kan gøre mig og min krop sundere. Jeg ønsker i hvert fald ikke at blive syg på grund af mangel på vitaminer og mineraler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *