Tiden med mit skolefoto

Jeg kan huske dengang man gik i skole, og når vi så fik udleveret vores skolefoto. Det var en helt ny form for begejstring der kom. Alle var glade, og hvis deres billede var blevet godt, var de ekstra glade. Der var altså slet ingen tvivl om, at de virkeligt var så glade for deres nye skolefoto, at det simpelthen var endnu sjovere at sidde og kigge på disse billeder.

SkolefotoDer var altså slet ingen tvivl om, at der altid skete et eller andet når vi fik vores skolefoto. Det var altid en god ide for den person der nu var vores underviser i denne time, at vi fandt ud af lige forskellige ting. Der var altså slet ingen tvivl om, at det virkeligt var ret underligt. Jeg er dog helt sikker på, at vi på et eller andet tidspunkt nok skal ende med at finde ud af, hvad det er der lige kommer til at ske igen. Det er nu engang sådan, at når du først har lært lidt om skolefoto, så ved du også hvorfor de er så vigtige.

Vigtigt med skolefoto

Grunden til at det er så vigtigt, med et godt skolefoto er faktisk mange. Der er dog ingen tvivl om, at det helt sikkert har et eller andet at gøre med, hvordan det lige hænger sammen. Der er dog ingen tvivl om, at langt det meste det rent faktisk foregår, når der virkeligt er gang i maskinen. Det jeg mener, når jeg siger gang i maskinen, er det at der er i gang med at blive taget et skolefoto. Det er virkeligt i de øjeblikke, hvor der er en masse unge elever, som smiler og griner op til mig. Det er altid sjovt, og jeg er altid glad for, at sådanne ting foregår. Det er altså derfor at jeg elsker at tage et skolefoto så meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *