Vinduespolering hos Gladejendomsservice.dk – et stort hit!


Ejendomsservice3
De har i mange år succesfuldt opereret på dette marked og har leveret spejlblanke og pletfri resultater, til deres mange glade og tilfredse kunder. Dette både når de har pudset og poleret store bygningsfacader af glas, besværlige og højtsiddende vinduer og mere ligetil opgaver.

 

Glad ejendomsservice lægger meget stor vægt på altid at levere den bedst mulige kvalitet og klarhed i opgaveløsningen, hvorfor de altid har fokus på produktudvikling. Dette har ført til anvendelsen af Pancomp Clean, til at dokumentere arbejdet og indkøbet af det effektive Reach & Wash system.

Vinduespolering med Reach & Wash systemet sikrer formidabel prisvenlig kvalitet, hvilket kunderne er utrolig tilfredse med!

 

Med det genialt udtænkte Reach & Wash System kan de klare de fleste former for vinduespolering hurtigere end ved brug af konventionelle arbejdsmetoder. Uden brug af stige og lift er de med dette system i stand til at levere kvalitetsvask og polering af vinduer i op til 18 meters højde. Det hjælper dem til at udføre selv de mest komplicerede poleringsopgaver på en måde, der til fulde lever op til vores høje kvalitetsmæssige krav og standarder.

 

Med Reach & Wash systemet kan deres dygtige vinduespudsere nå mere vinduespolering på kortere tid, noget du kan se på din regning, men ikke på kvaliteten.

 

Vinduespolering hvor kvalitet, prisvenlighed, miljømæssig ansvarlighed forenes perfekt. Spar penge og skån samtidig miljøet med deres sublime kvalitetsløsninger

 

Fordelene ved vinduespolering med Reach & Wash systemet fra ejendomsservice er rigtigt mange. Foruden effektive og prisvenlige kvalitetsløsninger er dette ligeledes en særdeles miljøvenlig fremgangsmåde. Alle unødvendige kemikalier er blevet udeladt og der anvendes kun ”poleret vand” ved pudsning og polering. Dette både skåner miljøet og giver blændende resultater. Ingen kemikalie- og sæberester på de nyvaskede vinduer betyder nemlig, at snavset ikke har dette at hæfte sig fast på efter vinduespolering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *