Vores nye pillefyr

 

pillefyr 2I disse dage har vi travlt herhjemme, for vi gør klar til vores nye pillefyr. Jeg er deror gået i gang med en kæmpe oprydning, i vores store bryggers. Det kunne jeg jo lige så godt, når vores gamle fyr, nu alligevel skulle fjernes. Jeg tænkte, at der ville blive vendt så meget op og ned på det hele at jeg lige så godt bare kunne tage fat. Og da det efterhånden er nogle år siden, at jeg sidst fik ryddet helt i bund herude, så er anledningen her da i hvert fald nu. Når det nye fyr er sat op og er kommet i gang, har jeg mange gode ideer til den nye indretning.

 

Vi var slet ikke i tvivl om, at vi skulle have pillefyr og især ikke, da vi måtte sande, at vores gamle olie-fyr sang på et af sine sidste vers. Vi syntes faktisk, at det kunne være rart at få skåret lidt ned på udgifterne til olie. Samtidig har vi jo kunnet læse os frem til, at man slet ikke forurener så meget, når man vælger den her form for brændsel. En af vore naboer har investeret i et fyr sidste år, så vi har af og til haft stukket næsen ind hos ham, for at se hvordan det hele fungerede.

 

    1. Naboen og hans pillefyr

 

Det at vi har haft mulighed for at kigge naboen og hans pillefyr over skulderen, har så afgjort været nogle af de faktorer, der har gjort, at vi selv har valgt at investere i fyr. Vi har hjulpet ham med at fylde piller på, snakket om, hvor det bedst vil kunne betale sig at købe pillerne og så videre og så videre.

 

Og nu er det så altså blevet os, der går og venter på at få et pillefyr. Og mens vi går og venter i spænding, så  er det gamle fyr i færd med at sluge de sidste liter olie, inden det om få dage skal tages ned og køres væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *